top of page
Chez Leon febr. 2018-jpg (4).jpg
Holstein De Lier (2).jpeg
al. hoekige kozijnen in dakkapel 3.jpg

Vacatures

Innova Geveltechniek produceert, levert en monteert kunststof en aluminium kozijnen. Bij Innova Geveltechniek BV wordt alles in eigen fabriek gemaakt, daardoor houden wij alles in eigen hand: ontwikkeling, construeren, productie en plaatsing. Daardoor kan elk kozijnenproject geheel naar wens worden uitgevoerd.

Kwaliteit, veiligheid en innovatie vinden wij van groot belang. Wij leveren onze producten onder SKG, KOMO en VMRG voorwaarden en met certificaat.

 

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een

productiemedewerker kozijnen / monteur

Functieomschrijving

In deze functie maak je kunststof en aluminium kozijnen, deuren, serres en vliesgevels met CNC zaag- en bewerkingsmachines. Het gehele productieproces bestaat uit; zagen, bewerken en samenstellen van de profielen. De gereedgekomen producten klaar zetten voor transport. Het bewaken van de kwaliteit van het product en het productieproces. Tevens ondersteun je onze buitendienst en help je bij het verwijderen van de oude kozijnen en het plaatsen van de nieuwe kozijnen.

Wat vragen wij aan jou?

Je hebt MBO werk- en denkniveau op technisch gebied. Bij voorkeur heb je ervaring in een kozijnenfabriek / de bouw. Je kunt goed tekening lezen en hebt ervaring met NC programma’s. Je bent goed in het werken met elektrisch handgereedschap.  Bij voorkeur kun je CNC machines zelfstandig programmeren, instellen en bedienen.

Wij zijn op zoek naar een teamplayer met technisch inzicht. Je bent leergierig, klantgericht, kwaliteit- en servicegericht en een enthousiaste instelling.

Wat wij bieden

Een leuke zelfstandige baan binnen een klein, gezellig, gerenommeerde onderneming. De bedrijfscultuur is actiegericht, informeel met korte beslissingslijnen. Salaris in overleg, afhankelijk van niveau, opleidingen en ervaring volgens CAO Metaalbewerkingsbedrijf.

solliciteren

Heb je interesse? Stuur je sollicitatie met cv en motivatie naar Innova Geveltechniek bv

t.a.v. Carola Poeze – Grootscholten 

Carola@innovageveltechniek.nl

 

 

Graag geen acquisitie n.a.v. deze advertentie!

bottom of page