top of page
boot buiten.jpg
gakon 003.jpg
INNOVA 2 stuks Harmonia.jpg

Vouwwanden

Harmonia van AluK is een vouwdeursysteem waarbij alle vleugelelementen zijdelings in accordeonvorm kunnen worden weggeschoven. Dit kan zowel volledig links als volledig rechts. Hierdoor ontstaat een volledig vrije raamopening die een panoramisch uitzicht biedt op de omgeving.

Onze aluminium vouwdeursystemen combineren de sterkte en lichtgewichteigenschappen van aluminium met vorm en functie van de hoogste standaard. Ze zijn zeer veelzijdig en op veel manieren te configureren en bieden een maximale controle over de stijl en werking van de deuren waardoor ze passen bij de ontwerpspecificaties van elk project. Er kunnen meerdere panelen worden toegevoegd met naar binnen of buiten openende deuropties voor een probleemloze werking. En uiteraard vormen toegankelijkheid en veiligheid het hart van onze systemen.

 

Harmonia maakt transparante constructies mogelijk met vleugelafmetingen van max. 2900mm hoogte en max. 1000mm breedte. Het vleugelgewicht kan maar liefst 130kg bedragen. 

DESIGN KENMERKEN

  • Hoogisolererende slanke aluminiumprofielen

  • Inklapbare, gepatenteerde design handgrepen

  • Hoge lucht-, wind- en waterdichtheid

  • Sterk design door grote inbouwdiepte

  • Uitvoerbaar met loopdeur

  • Transparante constructie door grote vleugelafmetingen

In onze showroom kunnen wij meerdere foto's en profielen laten zien van de vouwwanden die wij bij onze klanten hebben geplaatst.

Tevens vind u bij referenties nog een aantal voorbeelden van vouwwanden.

harmonia_nl_494x494.jpg
vouwwand 4 delig produktietekening.jpg
19084a rebbouw 4 delig.jpg
19084a rebbouw 4 delig c.jpg

.

bottom of page