top of page
Yana.jpg
Yana rolgordijn.jpg
Isis plisse.jpg

Raamdecoratie

Voor uw draai-kiepraam verkopen wij ook geschikte raamdecoratie. Speciaal voor draai-kiepramen hebben wij mooie en praktische raamdecoratie van Rol Techniek Benelux. Zo hebben we speciale rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen en houten jaloezieën voor (draai- kiep)ramen in ons assortiment.

Door het product op je kozijn of draai-kiepraam te klemmen hoef je niet te boren. 

Rolgordijnen

De Yana is een klassiek en functioneel rolgordijn die uw omgeving van een comfortabel, diffuus licht voorziet. Door de ruime variëteit aan stoffen, kleuren en motieven heeft de Yana een enorm spectrum aan toepassingsmogelijkheden.

De Yana rolgordijnen worden standaard geleverd in een compact cassettesysteem en zijgeleiders welke gemonteerd worden op de glaslatten van de kozijnen, hierdoor is dit type rolgordijn uitermate geschikt voor alle ramen met het draai-kiep systeem.

Plissé.

​Naast de klassiekers zoals het rolgordijn, vouwgordijn en de jaloezie introduceren wij nu ook de Isis Plissé. De Isis is uitermate geschikt voor dakramen, serres en gevel ramen in allerhande vormen en maten. Natuurlijk is de Isis er ook voor de draai-kiep systemen.

Behalve een enorm assortiment aan kleuren, prints en structuren is de Isis ook verkrijgbaar in verschillende vouwmaten. Doordat de stoffen meerdere malen geïmpregneerd worden behoudt de Isis zijn vorm en accumuleert deze praktisch geen stof.

Jaloezieën

Met de eigentijdse Helios jaloezieën creëert u een warme en gezellige sfeer in uw woning.

Door de speciale productiewijze vervormen en splijten de lamellen niet en trekken deze weinig stof aan.

De Helios is leverbaar in verschillende houtsoorten waaronder het ecologisch verantwoorde Bamboo of het Essen-achtige Basswood welke is afgelakt met een Uv-bestendige laklaag.

Met een breed pakket aan kleuren en glossy looks zal de Helios een eyecatcher zijn in iedere leefomgeving.

Helios samengevat:

  • Vrijhangende jaloezieën

  • Leverbaar in lamelbreedte 25 en 50 mm

Helios houten jaloezieen.jpeg
Helios houten jaloezieen 2.jpeg
bottom of page