top of page

Ramen en kozijnen

Kunststof

Kunststof kozijnen en ramen kunnen in elke vorm en kleur gemaakt en geleverd worden. Het aanbod van Innova is breed: authentieke stijlen van jaren terug die niet te onderscheiden zijn van originele houten kozijnen en moderne profielen die passen bij de hedendaagse architectuur. Alles is mogelijk.

Voor welke stijl ook wordt gekozen, elk kozijn wordt voorzien van gecertificeerd hang- en sluitmateriaal (SKG 2 sterren). Een optimale beveiliging tegen ongewenste gasten. Zo kan iedereen zich thuis op zijn gemak voelen.

K-VISION Trend kunststof kozijnen worden door de "kenners" niet onderscheiden van houten kozijnen. Ze geven dezelfde warmte en uitstraling.

De ontwikkeling van dit profiel met dieptewerking heeft een revolutie in de kunststof kozijnenindustrie teweeg gebracht. Tegenwoordig is ook de rechte hoekverbinding niet meer weg te denken.

De kozijnen zijn 100% recyclebaar en loodvrij. Daarbij is het ook nog eens mogelijk om uitstekende isolatiewaarden te behalen.

K-VISION City kozijnen kunnen toegepast worden in binnensteden en grachtenpanden, maar ook in rustieke landhuizen en boerderijen.

Het K-VISION City kozijn heeft de historische uitstraling van de bestaande schuiframen, maar is in werkelijkheid een modern draaivalsysteem. Het uiterlijk van het bestaande schuifraam blijft dus wel behouden, inclusief het verspringende glasvlak en de unieke rechte profielvorm.

Met de speciale tussendorpel is het City kozijn uniek, doordat:
1. het glasvlak in het vaste bovenlicht verspringt ten opzichte van het glasvlak in het draaivalraam
2. de kozijnstijlen en de bovendorpel echt recht zijn
3. de onderdorpel schuin is

Deze drie punten zorgen voor een historische uitstraling, gecombineerd met het comfort van een draaivalraam.

De eerste referenties met K-VISION Classic kunststof kozijnen in Nederlandse gevels dateren van ruim 40 jaar geleden.

Tegenwoordig worden Classic kozijnen vaak toegepast in moderne grijstinten en zijn ze poplulair vanwege de strakke, aluminiumlook. Deze serie is uniek t.o.v. de andere K-VISION kozijnen vanwege het "vlakkere" uiterlijk.

De kozijnen zijn 100% recyclebaar en loodvrij. Dankzij de lange levensduur kan er jarenlang bespaard worden op onderhoudskosten.

Het is mogelijk om uitstekende isolatiewaarden te behalen met

K-VISION Classic kozijnen.


Kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde, die resulteert in een heerlijk leefklimaat en beperkte stookkosten bovendien! Daarbij gebruikt Innova al sinds 2005 kunststof profielen waar geen lood in zit, om het milieu te sparen. Ook daar wordt door Innova over nagedacht.

Een eenmalige investering die nagenoeg zonder onderhoudskosten een levenlang meegaat? Innova garandeert het.

Aluminium

De aluminium profielen van Innova lenen zich uitstekend voor moderne en nieuwe gebouwen, maar ook bestaande panden met bijvoorbeeld stalen ramen, profiteren van de kenmerken van aluminium kozijnen. De structuur van het profiel staat garant voor een optimale energiebesparing en het onderhoud is tot een minimum beperkt. Tot in lengte van dagen.

Avantis 70 Ligna is met een uiterst slanke aanzichtbreedte en een doeltreffende thermische isolatie, een passend alternatief voor stalen ramen. Bij renovaties zijn de slanke Ligna-profielen nauwelijks te onderscheiden van de oorspronkelijke stalen ramen, waardoor het architectuurbeeld intact blijft. 

Avantis 70 Ligna ook voor een STEEL LOOK. Het ideale alternatief voor nieuwe stalen kozijnen; de authentieke uitstraling van stalen kozijnen en deuren met de voordelen van aluminium.

Avantis 70 / 90 is een hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor aluminium ramen en deuren met een bouwdiepte van 70 mm. Avantis 70 overtreft ruimschoots de huidige thermische isolatienormen en biedt een totaaloplossing voor commerciële, residentiële en industriële projecten.

Systeemleveranciers

Innova Geveltechniek B.V. werkt alleen met de allerbeste systeemleveranciers.

Alumimium

 

Kunststof

Renovatie

Innova voert veel renovatieprojecten uit, in kunststof en aluminium. In principe maakt het niet uit in welke stijl, een woonhuis of een industrieel pand, een winkel of een flatgebouw. Voor ieder project heeft Innova een oplossing die past. Letterlijk en figuurlijk.

In onze showroom kunnen wij meerdere foto's en profielen laten zien van ramen die wij bij onze klanten hebben geplaatst.

Tevens vind u bij referenties nog een aantal voorbeelden van kozijnen en ramen. 

bottom of page