top of page

Glas

Ieder project heeft zo z'n eigen specifieke wensen en eisen voor het type glas. De specialisten van Innova werken samen met toonaagevende glasleveranciers, die zich voortdurend richten op vernieuwing van processen en producten.

 

Zo creëert Innova voor haar klanten het comfort van een geïsoleerde woning, de rust van een geluidsarme bedrijfsruimte, veiligheid bij brand en bedreigingen, bescherming tegen de zon, exclusiviteit in design en het rendement van zonnen-energie.

Zonwerend glas

Vermindert zonnewarmte en heeft een hoge lichtdoorlatendheid. Daardoor biedt het een comfortabele en prettige omgeving om in te wonen en te werken.

Zonwering tussen glas

​Zonwering tussen glas van Pilkington Benelux is geschikt voor elke ruimte, zo is het ideaal voor de woonkamer, maar ook voor de keuken, badkamer en slaapkamer. Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. Met de jaloezieën kunt u eenvoudig de mate van privacy regelen en de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt perfect op uw wensen afstemmen.

Thermische Isolatie glas

Thermisch glas biedt een comfortabele leefomgeving, door in de zomer gebouwen koel te houden in de winter warm.

Brandwerend glas

De primaire functie van brandwerend glas is consequent en betrouwbaar levens en eigendommen te beschermen in verschillende toepassingen en situaties.

Geluidwerend glas

Vermindert het geluid in een gebouw tot een aanvaardbaar niveau zonder dat dit ten koste gaat van de lichtdoorlatendheid.

Veiligheid/Beveiligings glas

Beglazing waarmee persoonlijk letsel kan worden voorkomen en waarmee gebouwen en personen kunnen worden beschermd.

Zelfreinigend glas

Glas met een speciale zelfreinigende coating aan de buitenkant met een unieke dubbele werking. Het gebruikt daglicht en regen om het organische vuil af te breken en weg te spoelen. 

Decoratie glas

Biedt een uitgebreide keuze aan decoratieve mogelijkheden om stijl en privacy te bieden met een maximum aan licht.

glas.jpg
kozijn met screenline en kruisroeden.jpe

Decoratie glas met kruisroeden en ScreenLine

In dit kozijn is onderin glas met ScreenLine geplaatst en in de bovenruiten zit decoratief glas met daarnaast kruisroeden tussen het glas.

De kruisroeden hebben binnen en buiten een andere kleur.

bottom of page