top of page

Serres

De aluminium en kunststof serres van Innova verhogen niet alleen het woonplezier, maar ook de waarde van het onroerend goed. Elk project wordt op maat ontwikkeld, in eigen beheer gefabriceerd en door eigen medewerkers geplaatst.

Door het uitgekiende ontwerp, de efficiënte constructie en het gebruik van hoogstaande aluminium of kunststof profielen, zijn alle serres van Innova een waardevolle investering met een lange levensduur.

Prettig wonen zonder zorgen. Innova maakt het mogelijk.

Aluminium

De aluminium profielen van Innova lenen zich uitstekend voor moderne en nieuwe gebouwen, maar ook bestaande panden met bijvoorbeeld stalen ramen, profiteren van de kenmerken van aluminium kozijnen. De structuur van het profiel staat garant voor een optimale energiebesparing en het onderhoud is tot een minimum beperkt. Tot in lengte van dagen.

TopLine van Sapa is een systeem voor de realisatie van thermisch onderbroken serredaken. Het serresysteem is modulair opgebouwd, van low-end naar high-end in enkele stappen!

De dragers zijn in verschillende hoogtes beschikbaar en kunnen extra versterkt worden waardoor dit serresysteem uiterst geschikt is voor de realisatie van daken met grote overspanning. Het serresysteem is geschikt voor dakhellingen tussen 7° en 30°.

De T-dragers hebben een aanzichtbreedte van 65 mm en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. De bovenkant van de drager is afgerond. De beglazing ligt op thermisch isolerende kunststof

ABS profielen. Deze profielen zijn voorzien van een bevestiging voor de eindstukken. Het grote traagheidsmoment van de gootbalk laat

grote openingen toe in de basisstructuur van de serre.

Kunststof

Kunststof serres kunnen in elke vorm en kleur gemaakt en geleverd worden.

Voor welke vorm of kleur ook wordt gekozen, elk kozijn wordt voorzien van gecertificeerd hang- en sluitmateriaal (SKG 2 sterren). Een optimale beveiliging tegen ongewenste gasten. Zo kan iedereen zich thuis op zijn gemak voelen.

Kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde, die resulteert in een heerlijk leefklimaat en beperkte stookkosten bovendien! Daarbij gebruikt Innova al sinds 2005 kunststof profielen waar geen lood in zit, om het milieu te sparen. Ook daar wordt door Innova over nagedacht.

Een eenmalige investering die nagenoeg zonder onderhoudskosten een levenlang meegaat? Innova garandeert het.

bottom of page