top of page

Vliesgevels

Vliesgevels van aluminium profielen bieden ongekende mogelijkheden, zowel technisch, functioneel als architectonisch. Innova Geveltechniek BV ontwerpt, construeert en produceert haar vliesgevels in eigen beheer. Zelfs het plaatsen van vliesgevels houdt Innova in eigen hand en vertrouwen het alleen toe aan hun eigen specialisten.
 

Elegance 52 is een gordijngevelsysteem met dieverse toepassingen, dat technologie en modern design combineert met de unieke eigenschappen van aluminium in de bouw.

Elegance 52 ST is het standaard gevelsysteem met thermische onderbreking, dat tal van mogelijkheden biedt op vlak van design d.m.v. stijlen en esthetische afdekkappen. De ST-versie biedt een oplossing voor verticale en schuine toepassingen, lichstraten en daken, en kan tevens worden toegepast bij facetgevels.

 

Elegance 52 SX is een structureel geklemd aluminium gevelsysteem, waarbij het glas rechtstreeks op de standaardstructuur van Elegance 52 ST wordt vastgeklemd met behulp van verborgen drukplaten. Het ingevoegde klemprofiel tussen de dubbel beglaasde vlakken biedt de ruimte om de drukplaten in te voegen, die rechtstreeks in de centrale gleuf van de stijlen en regels worden vastgeschroefd.

Elegance 52 SX is een voordelig alternatief voor de traditionele structureel beglaasde gevels, omwille van het egale uitzicht.

 

Elegance 52 IN is een gevelsysteem met extreem slanke aanzichtbreedte dmv "I" en "T" vormige regel- en stijlprofielen. De gelijkaardige afdekkappen brengen dezelfde look naar de buitenzijde.

 

Elegance 52 FR brandwerend gevelsysteem.

Gordijngevels moeten niet alleen sterk zijn en een slank aanzicht hebben, maar in sommige gevallen ook brandwerend zijn.


Eigenlijk wordt er door Innova niets aan het toeval overgelaten: altijd een perfect eindresultaat.

bottom of page