top of page

ScreenLine®

Zonwering tussen glas van Pilkington Benelux is geschikt voor elke ruimte, zo is het ideaal voor de woonkamer, maar ook voor de keuken, badkamer en slaapkamer. Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. Met de jaloezieën kunt u eenvoudig de mate van privacy regelen en de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt perfect op uw wensen afstemmen.

 

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is een innovatief systeem waarbij de zonwering in de spouw van uw isolatieglas geïntegreerd is. Doordat vuil en wind geen vat meer hebben op uw zonwering blijft deze als nieuw gedurende de lange levensduur van ScreenLine®. Vanaf nu draagt uw zonwering bij aan de uitstraling van uw woning. Wat een voordelen: Nooit meer schoonmaken, onderhoudsvrij en esthetisch verantwoord.

Een uitgebreid palet aan uitvoeringen en verschillende kleuren zorgen ervoor dat u altijd een oplossing kunt vinden die aan uw wensen voldoet. Er is een speciale uitvoering voor het verduisteren van de slaapkamer. Het systeem is ook verkrijgbaar in een gemotoriseerde uitvoering op zonne-energie. Met één afstandsbediening regelt u de gewenste mate van zonwering en privacy

 

Innova Geveltechniek levert en installeert Pilkington Insulight™ met ScreenLine®

De uitvoeringen die Innova Geveltechniek biedt zijn:

  • Jaloezieën

  • Plissé black-out (verduisterend)

  • Handbediend (koordbediening, kantelstaaf, draaiknop)

  • Interne motor

  • Externe motor

  • Interne motor wireless

Uitstekende zonwerende eigenschappen.
Bij ScreenLine® werkt uw zonwering perfect samen met de HR++ functie van het glas. Als u de jaloezieën sluit wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas kan verwarmen. Met de jaloezieën opengekanteld laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR coating op de binnenruit zorgt er voor dat deze warmte binnen blijft.

Altijd schoon en onderhoudsvrij
De zonwering is beschermd door glas. Stof, vuil en vocht hebben geen invloed meer op uw zonwering. De zonwering wordt niet vies en u hoeft deze nooit meer schoon te maken.

Lange levensduur
Uw zonwering wordt beschermd door glas. Niets kan de zonwering nog beschadigen. Hierdoor geniet u nog langer van uw zonwering.

Voor aanvullende informatie, klik hier.

Bekijk hier de video van Pilkington

screenline-vrouw.jpg

NIEUW!

 

Zwarte jaloezieën voor een binnen (scheidings)wand. Voor bijvoorbeeld een scheidingswand tussen badkamer en slaapkamer.

Deze zwarte kleur kan niet gebruikt worden in een kozijn in de buitengevel.

Screenline%2520doorsnede_edited_edited.j
bottom of page