top of page

Buitenzonwering

Een buitenzonweringsysteem van Innova een sieraad voor elke woning of bedrijfsgebouw, afgestemd op de technische en architectonische kenmerken van het betreffende pand. Elke gebouw is immers anders en Innova heeft daar als gevelspecialist een bijzonder oog voor.

Innova heeft voor iedere gevel en voor elk raam een perfect passende oplossing. De op maat gemaakte zonwering beschermt optimaal tegen de directe inval van de zon en tegen de hitte. Uw garantie voor prettig en aangenaam wonen. Bovendien voorkomt zonwering verkleuring van gordijnen, meubilair of vloerbedekking door uv-straling.

Profiteer van de kennis en ervaring van Innova en zet hun specialisten aan het werk!

De systemen

Innova leert en installeert de systemen van Sunpoint, en gerenommeerde leverancier van systemen en schermdoeken. In overleg wordt elke project op maat gemaakt. De producten die Innova biedt zijn:

  • Knikarmschermen

  • Screens

  • Markiezen

  • Uitvalschermen

  • Serrezonwering

 

Rolluiken

Overweegt u de aanschaf van rolluiken? Een betere investering is er haast niet. Een rolluik heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Warmtewerend, Isolerend, Inbraakvertragend, Verduisterend en Geluidswerend. Zomaar een handvol argumenten om rolluiken te laten plaatsen door Innova Geveltechniek. Top kwaliteit gemonteerd door de beste monteurs is een garantie voor tevreden klanten. Sommige mensen vinden rolluiken niet echt mooi, maar met al de mogelijkheden die wij hebben op het gebied van kleur en vormgeving (hele kleine rolluikkastjes) zijn wij ervan overtuigd dat wij het schitterend en geheel naar uw zin kunnen maken. 

bottom of page