top of page

1988

2014

2017

Historie

1983

De activiteiten zijn begonnen in 1983 met alleen glas leveren en plaatsen. De heer Willem van der Knijff had al de nodige ervaring in de bouw opgedaan en begon aan een nieuwe uitdaging.

1986

In 1986 zijn we begonnen met produceren van kunststof en aluminium kozijnen in eigen fabriek op de Veilingweg 18 en met het kantoor in Poeldijk op de Slachthuiskade.

1988

Het pand op de Veilingweg werd uitgebreid en het kantoor verhuisde ook naar de Veilingweg.

2010

De heer Van der Knijff gaat het rustiger aan doen en heeft een opvolger gevonden. Hij verkocht Innova Geveltechniek BV aan

Nol Grootscholten.

2014

De CNC bewerkingsmachine en zaagmachine worden aangeschaft voor een nog beter resultaat.

De EMMEGI Phantomatic T3 STAR is een ultramodern 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor boren, frezen, tappen, verzinken, flowdrillen en uithoeken van profielen van aluminium, PVC en staal. Elk profiel kan aan 5 zijden en op tussenliggende hoeken worden bewerkt van 0° tot en met 180° waarbij de tafel kantelt.

2018

K-VISION komt met een nieuwe lijn; de 76mm serie. Onze machines zijn aangepast om deze nieuwe serie te kunnen produceren.

De isolatiewaarde in deze nieuwe serie is verhoogd om zo te voldoen aan de hogere isolatie eisen. Deze nieuwe serie vervangt de 70mm serie zonder de uiterst succesvolle vormgeving aan te tasten. Dit is gelukt door de bestaande verhoudingen te behouden en te zorgen voor opname van dikkere glaspakketten en panelen.

Het resultaat is een prachtig systeem met glasopname mogelijkheid tot 52mm dikte en panelen tot 92mm dikte. Een kozijn of gevelelement dat dikkere glaspakketten op kan nemen geeft lagere U-waardes. De luchtdichtheid is ook verder verbeterd en dat heeft een positief effect op de qv10 waarde.

2019

In februari hebben wij onze nieuwe Opel Movano van Orange Motors in gebruik genomen. Deze auto is door Van den Born Carrosserie B.V. voorzien van een glasresteel. Hij heeft een grotere laadruimte binnen en buiten. Tevens voorzien van een ladderopbergstysteem. 

2022

In februari hebben wij weer een nieuwe Opel Movano van Orange Motors uit Naaldwijk in gebruik genomen. Deze auto is ook door Van den Born Carrosserie B.V. voorzien van een glasresteel. Tevens ook voorzien van een ladderopbergstysteem. Deze Opel is iets korter dan zijn broer uit 2019, waardoor hij wendbaarder is in kleine straatjes.

Tevens hebben wij in november een nieuwe CNC bewerkingsmachine Mecal MC 305 Kosmos laten installeren. De MECAL MC 305 KOSMOS is een hypermodern 4-assig CNC bewerkingscentrum voor het bewerken van aluminium en PVC en staal profielen. De machine beschikt over 4 materiaalklemmen welke standaard pneumatisch worden gepositioneerd (DPM) of optioneel middels servo motoren (MMI) waarbij de klemmen allemaal tegelijk verplaatst worden. Elk werkstuk kan aan 5 zijden en op tussenliggende hoeken worden bewerkt van -125° tot + 125°. Het werkbereik van de machine is 200x200mm (YxZ). Optioneel kan het klembereik worden vergroot naar 300 mm breed. De machine beschikt over een automatisch gereedschapsmagazijn met 10 posities dat kan worden uitgebreid met 3 of 6 posities.

Innova Geveltechniek - reclamespot
opel movano 2019_edited.jpg

Opel Movano 2019

Showroom
20220315_104225b.jpg

Opel Movano 2019 en 2022

Foto2.jpg

Showroom en eigen fabriek

Op ons adres Veilingweg 20 te Honselersdijk hebben wij een showroom, waar u diverse producten en allerlei systemen kunt bekijken. Onder het genot van een kopje koffie, kunt u zélf de laatste trends bekijken en ervaren. Daarnaast kunt u vakkundig advies inwinnen.

Er is in onze showroom en fabriek veel te bewonderen, onder andere zonwering, dubbelglas, screenline (zonwering tussen glas) hand- en elektrisch bediend, kunststof- en aluminium kozijnen, City-kozijn en schuifpuien. Daarnaast zijn er rolluiken, raamdecoratie, horren, ventilatieroosters, diverse soorten beslag en verschillende soorten glas te zien. Tijdloos of trendy, het staat er allemaal gepresenteerd.

Wil u graag persoonlijk advies, de producten zelf ervaren en bent u op zoek naar kwaliteit? Wij maken alles in eigen fabriek. Kom gerust langs bij ons op de Veilingweg 20 in Honselersdijk.

Ons team

Ons team

Nol Grootscholten

Directeur / verkoop

marvin.jpg

Marvin Grootscholten

Werkvoorbereider / calculatie

Sylvia van Velthoven

Secretariaat

aanwezig op maandag en woensdag

Carola Poeze - Grootscholten

Administratie

aanwezig op dinsdag en donderdag

Albert Amiabel

Productie gevelelementen

Kyra.jpg

Kyra Kuil

Secretariaat

aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag

Jasper (4).jpg

Jasper van Wijk

Productie gevelelementen

Ed Kouwenhoven

Monteur

Titus (2).jpg

Titus Hartman

Productie gevelelementen

Met pensioen!

Cock Kester

Productie gevelelementen

Martin 30.4.24.jpg

Martin van der Kruk

Productie gevelelementen

Rutger (1).jpg

Rutger Hartman

Monteur

bottom of page