top of page

Offerte

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Innova Geveltechniek b.v.. Het schept geen enkele verplichting, maar u weet wel precies waar u aan toe bent. Op locatie wordt u geadviseerd en vervolgens wordt u voorzien van een scherpe offerte. Voor de installatie heeft u slechts één aanspreekpunt.

Voor de aanvraag van een offerte kunt u ook onderstaand formulier invullen. Wij sturen u daarna een ontvangstbevestiging en vragen u dan ook om foto's en aanvullende informatie te mailen.

of

stuur een mail naar offerte@innovageveltechniek.nl met de volgende gegevens:

  • Naam

  • E-mailadres

  • Mobiel- en/of telefoonnummer

  • Adres

  • Postcode en woonplaats

  • Kunststof of aluminium

  • Een foto van de/het huidige kozijn(en), gemaakt vanaf de buitenkant

  • Op welke etage de kozijnen geplaatst moeten worden

  • De hoogte en breedte gemeten vanaf de buitenkant. Indien dit niet mogelijk is dan vanaf de binnenkant.

  • Wij maken de offerte voor kunststof standaard met de kleur wit (9010 / 9016) of gebroken wit (9001) voor zowel binnen als buiten. Als u voor buiten een andere kleur wilt, graag doorgeven welke kleur u wilt. U kunt ook een andere kleur voor het draaideel aangeven. Voor aluminium is er voor de binnenkleur meer mogelijk. Vraag het onze adviseur.

Voor het maken van de offerte maken wij gebruik van uw maten. Indien u over gaat tot opdracht zal onze monteur de exacte maat tot op de millimeter komen inmeten. De prijs van de offerte zal waarschijnlijk niet veranderen als de maat niet meer dan 5 cm afwijkt.

Selecteer uw optie(s)
Graag een offerte voor (meerdere keuzes mogelijk)
De kozijnen zijn voor onderstaande woonlaag:
Wij maken de offerte voor kunststof standaard met de kleur wit (9010 / 9016) of gebroken wit (9001) voor zowel binnen als buiten. Als u voor buiten een andere kleur wilt, graag doorgeven welke kleur u wilt. U kunt ook een andere kleur voor het draaideel aangeven. ​

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van de VMRG, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Utrecht zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst.

Een exemplaar van de leveringsvoorwaarden kunt u hier openen / downloaden.

Subsidie ISDE

 

Als u twee isolerende maatregelen op uw woning toepast, waaronder bijvoorbeeld het vervangen van glas door HR++ of tripleglas kunt u in aanmerkingen komen voor een ISDE-subsidie. Door een wijziging van de subsidieregeling in 2022 kan dit al vanaf 8 m2 glas. De subsidie kan oplopen tot wel €150 per m2 glas! Benieuwd of u ook in aanmerking komt voor de ISDE-subsidie? Check dan onze subsidie pagina of laat u door ons adviseren.

Van offerte tot oplevering infographic_e
bottom of page