top of page

Deuren en kozijnen

Kunststof

Kunststof kozijnen, deuren en (automatische) schuifdeuren kunnen in elke vorm en kleur gemaakt en geleverd worden. Het aanbod van Innova is breed: authentieke stijlen van jaren terug die niet te onderscheiden zijn van originele houten kozijnen en moderne profielen die passen bij de hedendaagse architectuur. Alles is mogelijk.

Voor welke stijl ook wordt gekozen, elk kozijn wordt voorzien van gecertificeerd hang- en sluitmateriaal (SKG 2 sterren). Een optimale beveiliging tegen ongewenste gasten. Zo kan iedereen zich thuis op zijn gemak voelen.

Kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde, die resulteert in een heerlijk leefklimaat en beperkte stookkosten bovendien! Daarbij gebruikt Innova al sinds 2005 kunststof profielen waar geen lood in zit, om het milieu te sparen. Ook daar wordt door Innova over nagedacht.

Een eenmalige investering die nagenoeg zonder onderhoudskosten een levenlang meegaat? Innova garandeert het.

Aluminium

De aluminium profielen van Innova lenen zich uitstekend voor moderne en nieuwe gebouwen, maar ook bestaande panden met bijvoorbeeld stalen ramen, profiteren van de kenmerken van aluminium kozijnen. De structuur van het profiel staat garant voor een optimale energiebesparing en het onderhoud is tot een minimum beperkt. Tot in lengte van dagen.

Systeemleveranciers

Innova Geveltechniek B.V. werkt alleen met de allerbeste systeemleveranciers.

Alumimium

 

Kunststof

Renovatie

Innova voert veel renovatieprojecten uit, in kunststof en aluminium. In principe maakt het niet uit in welke stijl, een woonhuis of een industrieel pand, een winkel of een flatgebouw. Voor ieder project heeft Innova een oplossing die past. Letterlijk en figuurlijk.

In onze showroom kunnen wij meerdere foto's en profielen laten zien van deuren die wij bij onze klanten hebben geplaatst.

Tevens vind u bij referenties nog een aantal voorbeelden van deuren. 

bottom of page