top of page

Uw offerte aanvraag is verzonden

Hartelijk dank voor uw offerte aanvraag.

 

 

Foto's van huidige kozijn(en)

Om uw aanvraag compleet te maken, verzoeken wij u om foto's van de/het huidige kozijn(en), gemaakt vanaf de buitenkant, naar ons te sturen naar onze email offerte@innovageveltechniek.nl

Beoordeling door onze verkoopadviseurs

 

In verband met de vele offerteaanvragen zullen wij uw aanvraag eerst laten beoordelen door onze verkoopadviseurs om te controleren of wij de door u gewenste producten en/of diensten kunnen leveren. Mocht dit het geval zijn, dan krijgt u van ons een bevestiging, dat wij uw offerte in behandeling zullen nemen en indien nodig zullen wij u vragen om aanvullende informatie te mailen. 

Vanaf dat moment kan het nog enkele weken duren voordat u de offerte van ons ontvangt. Wij doen ons best om u zo snel en zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Mochten wij uw aanvraag niet in behandeling kunnen nemen dan zullen wij u daar uiteraard ook spoedig over berichten en eventueel adviseren of doorverwijzen naar een andere passende partij.

Maten van uw kozijn

 

Voor het maken van de offerte maken wij gebruik van uw maten. Indien u over gaat tot opdracht zal onze monteur de exacte maat tot op de millimeter komen inmeten. De prijs van de offerte zal waarschijnlijk niet veranderen als de maat niet meer dan 5 cm afwijkt.

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van de VMRG, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Utrecht zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst.

Een exemplaar van de leveringsvoorwaarden kunt u hier openen / downloaden.

bottom of page