Veranda's

De aluminium veranda's van Innova verhogen niet alleen het woonplezier, maar ook de waarde van het onroerend goed. Elk project wordt op maat ontwikkeld, in eigen beheer gefabriceerd en door eigen medewerkers geplaatst.
 

TopEco van Sapa is een gamma van niet thermisch onderbroken profielen en accessoires, ontworpen voor de realisatie van verandadaken en pergola’s. TopEco is een eenvoudig maar duurzaam

systeem dat makkelijk te produceren en te monteren is. Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot designs waaronder ronde, vlakke en klassieke goten.

Vaste dakhelling van 8°. Aanbouwmogelijkheden voor draai- en schuifreeksen van Sapa Building System. Plaatsing van de panelen met behulp van klemprofielen en afdekprofielen. De dragerprofielen kunnen aan de binnenzijde bekleed worden met afdekprofielen in verschillende designs. Eenvoudige muuraansluiting, bestaande uit slechts één stuk. Eenvoudig en efficiënt afwateringssysteem.


Door het uitgekiende ontwerp, de efficiënte constructie en het gebruik van hoogstaande aluminium profielen, zijn alle veranda's van Innova een waardevolle investering met een lange levensduur.

Prettig wonen zonder zorgen. Innova maakt het mogelijk.

 

 

Lichtstraten

Top View van Sapa is een thermisch onderbroken systeem voor lichtstraten dat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Omgekeerd, in de winter, zorgen super isolerend glas en dito profielen ervoor dat de warmte binnen blijft, zodat u maximaal kunt genieten met minimale stookkosten.

 

Top View is een thermisch onderbroken systeem. De

slanke profielen zorgen voor een maximale lichtinval. Elegant profieldesign en diversiteit aan vormgeving, zonder verlies aan technische kwaliteiten. Dubbel of tripel geïsoleerde beglazing.

Buitenzonwering kan gemakkelijk aangebracht

worden, zonder extra structuren.


Een eenmalige investering die nagenoeg zonder onderhoudskosten een levenlang meegaat? Innova garandeert het.

Fabriek & showroom

Innova Geveltechniek bv

veilingweg 20

2675 BR  Honselersdijk

T 0174 62 07 04

E info@innovageveltechniek.nl

K.v.K. 2724 1261

BTW NL.8057.130.86.B01

Openingstijden:

ma. t/m vr. van 07.30 tot 16.30 uur

zaterdagochtend alleen op afspraak