Vacatures

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een

Productiemedewerker

 

 

Functieomschrijving

In deze functie maak je kunststof en aluminium kozijnen, deuren, serres en vliesgevels met CNC zaag- en bewerkingsmachines. Het gehele productieproces bestaat uit; zagen, bewerken en samenstellen van de profielen. De gereedgekomen producten klaar zetten voor transport. Het bewaken van de kwaliteit van het product en het productieproces.

 

 

Wat vragen wij aan jou?

Je hebt MBO werk- en denkniveau op technisch gebied. Bij voorkeur heb je ervaring in een kozijnenfabriek / de bouw. Je kunt goed tekening lezen en hebt ervaring met NC programma’s. Je bent goed in het werken met elektrisch handgereedschap.  Bij voorkeur kun je CNC machines zelfstandig programmeren, instellen en bedienen.

Wij zijn op zoek naar een teamplayer met technisch inzicht. Je bent leergierig, klantgericht, kwaliteit- en servicegericht en een enthousiaste instelling.

 

 

Wat wij bieden

Een leuke zelfstandige baan binnen een klein, gezellig, gerenommeerde onderneming. De bedrijfscultuur is actiegericht, informeel met korte beslissingslijnen. Salaris in overleg, afhankelijk van niveau, opleidingen en ervaring volgens CAO Metaalbewerkingsbedrijf.

 

 

Solliciteren

Heb je interesse? Stuur je sollicitatie met cv en motivatie naar Innova Geveltechniek bv

t.a.v. Carola Poeze – Grootscholten

Carola@innovageveltechniek.nl

 

 

Graag geen acquisitie n.a.v. deze advertentie!

Fabriek & showroom

Innova Geveltechniek bv

veilingweg 20

2675 BR  Honselersdijk

T 0174 62 07 04

E info@innovageveltechniek.nl

K.v.K. 2724 1261

BTW NL.8057.130.86.B01

Openingstijden:

ma. t/m vr. van 07.30 tot 16.30 uur

zaterdagochtend alleen op afspraak