1988

2014

2017

Historie

1983

De activiteiten zijn begonnen in 1983 met alleen glas leveren en plaatsen. De heer Willem van der Knijff had al de nodige ervaring in de bouw opgedaan en begon aan een nieuwe uitdaging.

1986

In 1986 zijn we begonnen met produceren van kunststof en aluminium kozijnen in eigen fabriek op de Veilingweg 18 en met het kantoor in Poeldijk op de Slachthuiskade.

1988

Het pand op de Veilingweg werd uitgebreid en het kantoor verhuisde ook naar de Veilingweg.

2010

De heer Van der Knijff gaat het rustiger aan doen en heeft een opvolger gevonden. Hij verkocht Innova Geveltechniek BV aan

Nol Grootscholten.

2014

De CNC bewerkingsmachine en zaagmachine worden aangeschaft voor een nog beter resultaat.

De EMMEGI Phantomatic T3 STAR is een ultramodern 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor boren, frezen, tappen, verzinken, flowdrillen en uithoeken van profielen van aluminium, PVC en staal. Elk profiel kan aan 5 zijden en op tussenliggende hoeken worden bewerkt van 0° tot en met 180° waarbij de tafel kantelt.

2018

K-VISION komt met een nieuwe lijn; de 76mm serie. Onze machines zijn aangepast om deze nieuwe serie te kunnen produceren.

De isolatiewaarde in deze nieuwe serie is verhoogd om zo te voldoen aan de hogere isolatie eisen. Deze nieuwe serie vervangt de 70mm serie zonder de uiterst succesvolle vormgeving aan te tasten. Dit is gelukt door de bestaande verhoudingen te behouden en te zorgen voor opname van dikkere glaspakketten en panelen.

Het resultaat is een prachtig systeem met glasopname mogelijkheid tot 52mm dikte en panelen tot 92mm dikte. Een kozijn of gevelelement dat dikkere glaspakketten op kan nemen geeft lagere U-waardes. De luchtdichtheid is ook verder verbeterd en dat heeft een positief effect op de qv10 waarde.

2019

In februari hebben wij onze nieuwe Opel Movano van Orage Motors in gebruik genomen. Deze auto is door Van den Born Carrosserie B.V. voorzien van een glasresteel. Hij heeft een grotere laadruimte binnen en buiten. Tevens voorzien van een ladderopbergstysteem. 

Showroom en eigen fabriek

Op ons adres Veilingweg 20 te Honselersdijk hebben wij een showroom, waar u diverse producten en allerlei systemen kunt bekijken. Onder het genot van een kopje koffie, kunt u zélf de laatste trends bekijken en ervaren. Daarnaast kunt u vakkundig advies inwinnen.

Er is in onze showroom en fabriek veel te bewonderen, onder andere zonwering, dubbelglas, screenline (zonwering tussen glas) hand- en elektrisch bediend, kunststof- en aluminium kozijnen, City-kozijn en schuifpuien. Daarnaast zijn er rolluiken, raamdecoratie, horren, ventilatieroosters, diverse soorten beslag en verschillende soorten glas te zien. Tijdloos of trendy, het staat er allemaal gepresenteerd.

Wil u graag persoonlijk advies, de producten zelf ervaren en bent u op zoek naar kwaliteit? Wij maken alles in eigen fabriek. Kom gerust langs bij ons op de Veilingweg 20 in Honselersdijk.

Innova Geveltechniek - reclamespot

Opel Movano 2019

 
 

Ons team

Nol Grootscholten

Directeur / verkoop

Nol@InnovaGeveltechniek.nl

Gert Pilon

Werkvoorbereider / calculatie

aanwezig op maandag t/m donderdag

Gert@InnovaGeveltechniek.nl

gert 2.jpg

Sylvia van Velthoven

Secretariaat

aanwezig op maandag, woensdag, vrijdag

Sylvia@InnovaGeveltechniek.nl

Carola Poeze - Grootscholten

Administratie

aanwezig op dinsdag en donderdag

Carola@InnovaGeveltechniek.nl

Cock Kester

Productie aluminium

Albert Amiabel

Productie kunststof

Albert@InnovaGeveltechniek.nl

Met pensioen!

Jasper van Wijk

Productie aluminium

Jasper@InnovaGeveltechniek.nl

Ed Kouwenhoven

Monteur

Titus Hartman

Productie en monteur in opleiding

Giraily Sint Jago

Productie aluminium