Dakkapellen

Innova Geveltechniek BV ontwerpt kunststof dakkapellen op maat en fabriceert elk product in haar eigen fabriek. Zelfs plaatsing wordt uitgevoerd door de specialisten van Innova. Dakkapellen kunnen in elke vorm en kleur geproduceerd en geleverd worden.

Het aanbod van onderhoudsvrije kunststof profielen is breed: authentieke stijlen van jaren terug die niet te onderscheiden zijn van de originele houten kozijnen en moderne profielen die passen bij de hedendaagse architectuur. Alles is mogelijk.

Voor welke stijl ook wordt gekozen, elk kozijn wordt voorzien van gecertificeerd hang- en sluitmateriaal (SKG 2 sterren). Een optimale beveiliging tegen ongewenste gasten. Zo kan iedereen zich thuis op zijn gemak voelen.

Kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde, die resulteert in een heerlijk leefklimaat en beperkte stookkosten bovendien! Daarbij gebruikt Innova al sinds 2005 kunststof profielen waar geen lood in zit, om het milieu te sparen. Ook daar wordt door Innova over nagedacht.

 

De Comprifalt dakkapeldaken zijn geïsoleerde daken opgebouwd uit polyester en C.F.K. vrije pur-schuim. De dakkapeldaken zijn condensvrij en licht in gewicht (ca. 10kg/m2). Comprifalt produceert en levert elke gewenste afmeting, ook bij 1 of 2 stuks.

Eigenschappen:

  • Onderhoudsarm en licht in gewicht

  • Eenvoudige montage

  • Zijwangen met grootprofiel uit 1 stuk

  • Leverbaar in elke gewenste afmeting

  • In elke RAL kleur leverbaar; standaartkleur dakvlak: RAL 7035

  • Plafond: Structuurverf RAL 9002


Een maatproduct van hoge kwaliteit en toch scherp geprijsd? Bij Innova is dat mogelijk.

Systeemleveranciers

Innova Geveltechniek B.V. werkt alleen met de allerbeste kunststof leverancier: K-Vision, het beste van Kömmerling, Trocal en KBE en Comprifalt.